TeemuTorssonen

Suomen islamilaiset yhdyskunnat tuomitkaa ääri-islamin terrori!

  • Kuva: GrandCelinien
    Kuva: GrandCelinien

  

Ääri-islam on yhä enemmän saanut jalansijaa Euroopassa ja eurooppalaisten veri virtaa. Terrori on ase jolla käydään sotaa demokratiaa, sivistystä ja kehitystä vastaan. Siviilit ovat uhreja ja terrori käyttää hyväntahtoisuutta ja ihmisoikeuksia hyväkseen.

Terrorilla on usein yhteinen nimittäjä; islam ja sen äärimuodot. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten joukossa Eurooppaan on tullut myös väkivaltaisia ääri-islamisteja. Rauhanomaisten muslimien tulee tehdä selkeä pesäero ääri-islamiin. Muuten jää epäselväksi onko ”tavallinen” islam kasvualusta ääri-islamin terrorille vai ei.

Pesäeron tekeminen on kaikkien etu, niin kantaväestön kuin maahanmuuttajienkin. Tuomitseminen on myös niiden etu jotka ovat nyt ja tulevaisuudessa hädänalaisia, sillä auttamismekanismit eivät saisi romuttaa auttavan valtion sisäistä turvallisuutta.

Myös Suomessa, kylmässä pohjoisessa valtiossa, terrorin uhka on merkittävästi noussut. On sietämätöntä että Suomen sisäinen turvallisuus heikkenee. Maassamme on ääri-islamisteja ja muiden muslimien on tehtävä ero heihin sekä terroriin.

Eräs selkeä tapa pesäeron tekemiseen on että islamilaiset yhdyskunnat tuomitsevat selväsanaisesti ääri-islamin terrorin, kuten Helsingin muslimit ovat tehneet. Ne islamilaiset yhdyskunnat ja muut toimijat jotka eivät tuomitse ääri-islamistista terroria tulee saattaa erityistarkkailun alle ja kaikkien sellaisten toiminpiteiden alle jotka neutralisoivat sen uhkan minkä ääri-islamin tukeminen ja kasvu Suomen sisäiselle turvallisuudelle luo.

Vetoan suomalaisena miehenä maltillisiin islamilaisiin seurakuntiin. Tuomitkaa ääri-islam ja valitkaa puolenne. Nyt ja tulevaisuudessa suomalaisilla on kotimaassaan oikeus elää ilman ääri-islamin uhkaa.

 

Tämä avoin kirje on lähetetty usealla suomalaiselle islamilaiselle yhdyskunnalle

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Paljon puhetta vähän villoja.
Yksi islamin perusopeista on se että vääräuskoiselle pitää valehdella jos ja kun siitä on apua oikealle uskolle. Terrorin tuomitseminen on yhtä tyhjän kanssa.

Varmasti monet eivät hyväksy tekoja, tämä ei silti tarkoita etteivätkö he tarpeen tullessa suojelisi tekijöitä vääräuskoisten virkavallalta.

Ainoa keino lopettaa on muslimeilla itsellään, heillä on siihen tehokas ja toimiva systeemi. Jos saat puhuttua ihmisen tappamaan itsensä on helppo nakki puhua ihminen ympäri olemaan tappamatta.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Öhöm!

"KANNANOTTO NIZZAN TAPAHTUMIIN 14.7.2016
Suomen Islamilainen Neuvosto esittää osanottonsa Nizzan uhrien omaisille ja tunnemme myötätuntoa loukkaantuneiden puolesta. Tuomitsemme tällaisen mielivaltaisen toiminnan ja viattomien siviilien surmaamisen, ja muistutamme, että islam pitää yhdenkin ihmisen tappamista yhtä pahana kuin tappaisi kokonaisen kansan.

Nizzan isku liittyy silmittömien väkivaltaisten iskujen ketjuun, joita viime aikoina on tapahtunut Istanbulissa, Bagdadissa, Medinassa ja Ranskassa. Rukoilemme näistä iskuista kärsineiden puolesta.

Helsingissä 15.7.2016
Suomen Islamilainen Neuvosto"

Vaikkakaan Nizzan iskun tekijällä ei ollutkaan selvää islamistista motiivia teolleen.

http://yle.fi/uutiset/3-9204352

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Höm höm.

Kertoisitko vähän taqiyyasta?
Onko vääräuskoinen myös ihminen?

Käyttäjän TeemuTorssonen kuva
Teemu Torssonen

Kun tein taustatyötä artikkeliin huomasin vain että Helsingin muslimit tuomitsivat terrorismin ja valtakunnallista mielipidettä tutkin Suomen Islamilaisen Yhdyskunnan kautta. Mutta hyvä asia että neuvosto on asiaan ottanut kantaa.

Kuitenkin myös paikallisen tason tuomitseminen itse yhdyskunnissa on tärkeää, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Kuten kirjoitin tekstissä, myös muiden islamilaisten toimijoiden kuin yhdyskuntien ja neuvoston tulisi tuomita ääri-islam ja sen toteuttama terrori.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Neuvostohan on islamilaisten seurakuntien yhteistyöelin ja sen perustajajäseniin kuuluu ainakin Suomen Islamilainen Yhdyskunta, jonka imaamina toimii Anas Hajjar.

Neuvoston kannanoton allekirjoittanee välillisesti moni muukin vastaava uskonyhteisö.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Tämä siis tarkoittaa juutalaistenkin ole van islamin suojeluksessa yksilöinä ja kansana.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Kun islamilaisten yhdyskuntien johtajat alkavat selvästi tuoda kaikissa yhteyksissä ja jatkuvasti esiin sen, että minkäänlaisen terrorismin harrastajat eivät pääse lähellekään taivasta tappotöidensä avittamana, niin ei ainakaan kyseisellä tekosyyllä voida perustella silmitöntä murhaamista.

Kuinkahan moni viimeaikaisista islamistisista terroristeista uskoo täysin viattoman, jopa lapsen, taikka itsensä tappamalla pääsevänsä suoraa ja laveata tietä taivaan iloon? Neitsyeistä en sano mitään.

Tämä täysin valheellinen ajatusmaailma pitäisi yhteisön sisällä saada painettua jokaisen jäsenen tietoon ja ymmärrykseen. Ympäri maailman.

En ole islamin asiantuntija, mutta olen ymmärtänyt, että Koraanista ei löydy perustetta viattomien murhaamiselle. Jos löytyy, niin onpa melkoinen teos!

Toki kristitytkin murhaavat silmittömästi, mutta ei varmasti taivaaseen pääsyn varjolla. Ymmärtävät tekonsa kauheuden, elleivät ole täysin mielisairaita. Ovatko islamistiset terroristit sellaisia? Vai ovatko vain harhaanjohdettuja marttyyrius-uskossaan?

Jos vääräuskoisen tappamalla saa itselleen kaikkea hyvää, entä he, invalideina kitumaan loppuelämäkseen jäävät, varsinkin lapset, joiden yli ajetaan tuosta vaan rekalla. Miten heidät tappamisen epäonnistumisen "oheistuotteina" luokitellaan murhamiehille taivaspaikkojen jaossa?

On tämä ihmisluonto pahimmoillaan kamalaa!

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Ovatko suomalaiset seurakunnat tuominneet aborttilääkäreiden murhat USA:ssa? Jos ei, niin miksi ei?

Käyttäjän TeemuTorssonen kuva
Teemu Torssonen

Voidaan myös pohtia ovatko lääkärit tuominneet aborttilääkäreiden murhat?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Lääkäreitä murhataan kristinuskon nimissä, joten tuon uskonnon kannattajien tulee tuomita murhat.

Käyttäjän AriKuivanen kuva
Ari Kuivanen

Onneksi islam on aina suhtautunut aborttiin ja naisen oikeuteen itse päättää omista asioistaan myönteisesti.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Miksi vetää tähän keskusteluun aborttiasioita??!
Kyllähän näitä tuomitsemisia maailmassa riittää, mutta keskustellaan nyt ja tässä islamilaisesta terrorismista kuten blogi oli.
Suomalaisilla kristillisillä seurakunnilla ei ole osaa eikä arpaa silmittömässä terrorismissa.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Islamilaiset seurakunnat ovat varsin pieniä ja ne halunnevat pitää matalaa profiilia, keskittyä hengenelämään eikä vetää päälleen liikaa yleistä huomiota. Käsittäkseni tämä tietynlainen arkuus koetaan joidenkin ulospäinsuuntautuvampien muslimien parissa turhana, vanhanaikaisena ja pelokkaana. Ja tuskinpa niistä pikkuseurakunnista löytyy tiedotusosaamistakaan. Ja eivät jotkut kaukaiset terroriteotkaan välttämättä tunnu mitenkään 'omien' teoilta. Nigerian Boko haramin tekemät kauheudet eivät välttämättä hetkauta vaikkapa bangladeshilaista mitenkään erityisesti.
***Sarkasmitutka päälle*** Eihän täällä Härmässäkään edes paikallisseurakunnissa haljeta syyllisyydestä tai katumuksesta, irtisanouduta tiedotteella tms, kun joku sen jäsen tekee julkisuuteen reposteltavaksi päätyvän väkivaltarikoksen ja joutuu vankilaan. Vankilathan ovat muuten täynnä kristittyjä, evlut kirkon jäseniä siis. Voi kauhistus sentään! ***Sarkasmitutka pois päältä***

Ehdotuksesi on kyllä ihan rakentava, mutta silti se jotenkin nojaa siihen yleiseen luuloon, että Isisillä tai terrorilla yleensä olisi jotenkin epäilyttävän laaja piilokannatus islaminuskoisten maahanmuuttajien parissa. Ja ettei laajoja ja yksiselitteisiä irtisanoutumisia ja tuomitsemisia olisi tehty. Tämän pari kämy-osaston kommentoijaa kiirehtikin todistamaan jälleen kerran. Pahin ennakkoluulojen pullistama pukarihan julisti, että aivan sama, ne valehtelevat kuitenkin. Liekö sitten minkätasoinen islamin uskonopin tuntija, vaikutti enemmänkin olevan hommafoorumin loukkojen uumenista se 'tieto'.

Jaakko Häkkinen

Ikävä kyllä pahimmillaan ainakin neljäsosa muslimeista jossain määrin symppaa tai ymmärtää uskontonsa puolesta tehtyjä terrori-iskuja. Tieto on niin "yleistä", että se löytyy jopa Wikipediasta:
https://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_attitudes_tow...

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Melkoista oikomista ja kirsikanpoimintaa suurennella noita lukuja noin, varsinkin jos syyttelee kaikkia turvapaikanhakijoita terrori-iskuista, kuten tänäkin aamuna Puheenvuorossa. Silti nuo myönteisimpien 2-9% tjsp. ovat toki liikaa nekin.

Artikkeli liittyy blogin aiheeseen sikäli hyvin, että siinähän luetellaan niitä irtisanoutumisia terroriteoista ja fatwoja ääriliikkeiden väkiväkivaltaa vastaan. Niitä, joita ei kuulemma ole yhtään missään eikä kertaakaan näkynyt. Mutta tiedollahan ei rasistisia ennakkoluuloja muuteta, kuten on monesti nähty.
....
Noin yleisesti olen sitä mieltä, että uskontojen ongelmat johtuvat aina lopulta vain uskonnosta. Uskontojen vallasta eroon pääseminen on tärkeä globaali yhteiskunnallinen tavoite. Sitä odotellessa pitää aina tukea rauhanomaisia toimijoita ja rohkaista kaikin tavoin ihmisiä irtautumaan uskontojen käskyjen ohjaamasta elämästä. Koskee myös Suomea ja kantasuomalaisiakin.

Käyttäjän TeemuTorssonen kuva
Teemu Torssonen

Esa Mäkinen suosittelen tutustumaan kirjoitukseen "Merkityksetön enemmistö muslimeista":

http://teemutorssonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/223...

" Esim. Euroopan muslimeista 75% prosenttia on sitä mieltä että islamin kirjoitukset tulee ottaa kirjaimellisesti ja 27% ranskalaisnuorista suhteutuu positiivisesti terroristijärjestö Islamilaiseen valtioon (Berlin Social Science Center 2013 ). Osa muslimeista siis hyväksyy väkivallan ja terrorin uskonnonsa varjolla ja/tai sen edistämiseksi "

Toimituksen poiminnat