TeemuTorssonen

Raiskaajajoukkiot monikulttuurisessa Suomessa

  • Kuvituskuva: marcellomigliosi1956
    Kuvituskuva: marcellomigliosi1956

Hyvinkään joukkoraiskaajat edelleen vapaana. Lisääntyneet joukkoraiskaukset ovat epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan negatiivinen seuraus.

Maahanmuuttokriittiset ovat varoittaneet seksuaalirikosten kasvusta jo pitkään. Nyt ne ovat todellisuutta, kaduillamme kulkee joukkoja etsimässä uhreja.

Edelleenkin jotkut kieltävät syy-seuraus yhteyden ja syyttelevät, leimaavat ja painostavat niitä jotka nostavat epäkohtia esille, vaikka ongelmat ovat konkretisoituneet.

Lähiöissä, metrotunneleissa, junissa, yöelämässä ja kaduilla useat kokevat monikulttuuristuvan Suomen ja tämä Suomi on vaarallinen, julma ja vieras. Se puhuu vierasta kieltä, se näyttää vieraalta ja sen ajatusmaailma on vieras.

Tämän monikullttuurisen Suomen sanansaattajat eivät asu lähiöissä ja elä ajamansa politiikan arkea tai usein kohtaa kaikkea sitä negatiivista mikä epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta seuraa.

Hinnan maksavat muut, sen maksavat veronmaksajat ja monenlaisten rikosten uhrit, joiden määrä kasvaa koko ajan.

Tämän kehityssuunnan täytyy pysähtyä. Se ei pysähdy, ellei sitä pysäytetä.

Haluan kadut turvalliseksi ja tyhjiksi uhreja saalistavista joukkioista, jotka ovat yksi monikulttuurisen Suomen oireista.

Haluan että Suomi ei ole temmellyskenttä ulkomaalaisille, jotka häikäilemättä käyttävät hyväksi haluamme auttaa ja "kiitokseksi" tuhoavat ihmisten elämiä.

Haluan Suomen joka on Suomi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

18Suosittele

18 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (92 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Tuo oli ikävä tapaus. Siöti mielestäni on turhaa leimata jokaista ulkamaalaista raiskariksi tai rikolliseksi. Onhen teidän toimistolla raiskari töissä ja eduskunnassa naiseten pahoipitelijä ja ahdistelija.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Luin Teemun avauksen kahdesti, enkä löytänyt mitään, missä leimataan jokainen ulkomaalainen raiskariksi tai rikolliseksi.

Toni Rintala

Poliisi mainosti tiedotteessaan, että tekijät ovat ulkomaalaistaustaisia. Poliisi siis leimasi tekijät ulkomaalaistaustaisiksi.

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen

Se on vähän huono juttu, tuo yleistävä sana "ulkomaalaistaustaisia". Jos muslimit jätetään tilastosta pois, eivät ulkomaalaistaustaiset raiskaa sen enempää kuin kantasuomalaisetkaan.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Vaalit lähenee ja persuehdokaat hinkuvat taas otsikoihin.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Hauskempaa on tämä kun persuehdokkailla ei ole esittää mitään mitä asialle pitää tehdä.

Pitäisi tehdä, mutta siis mitä?

Ja sen nyt voi sanoa, että mitään sellaista mikä on perustuslain vastaista, Suomen solmimien sopimusten vastaista tai pyrkii tuomaan hajaannusta unioniin ja vie Suomen sinne Venäjän vasalliksi eivät ole mitään ratkaisuja. Oikeastaan on hyvä kyseenalaistaa silloin voiko toimia politiikassa jos ei oikein tiedä mistä puhuu.

Käyttäjän TeemuTorssonen kuva
Teemu Torssonen

Asialle pitää tehdä se, että maahanmuuttopolitiikkaa tulee järkevöittää. Turvapaikanhakijoiden vastaanottaminen tulee järjestää aivan uudella tavalla, esim. näin: https://www.youtube.com/watch?v=grhk_EfVpWo

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #6

On YK:n ihmisoikeussopimuksen vastaista pitää vankeudessa jossain keskitysleirissä, joten ei käy.

Koska missään pakolaiskeskuksessa ei voi pitää vankina niin siitä ei ole yhtään mitään hyötyä jos ihmiset keskitettäisiin sinne. Työpaikat eivät ole siellä.

Kuten jo sanoin:

"Ei mitään sellaista mikä on perustuslain vastaista, Suomen solmimien sopimusten vastaista tai pyrkii tuomaan hajaannusta unioniin ja vie Suomen sinne Venäjän vasalliksi eivät ole mitään ratkaisuja."

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula Vastaus kommenttiin #13

"Ei mitään sellaista mikä on perustuslain vastaista, Suomen solmimien sopimusten vastaista tai pyrkii tuomaan hajaannusta unioniin ja vie Suomen sinne Venäjän vasalliksi eivät ole mitään ratkaisuja."
----------
Matti hyvä, turvapaikkajärjestelmämme räikeän hyväksikäytön estäminen ei ole perustuslakimme vastaista eikä mikään kansainvälinen sopimus velvoita meitä hyväksymään sitä.

Toiseksi, unioni on jo tälläkin hetkellä hajaannuksen tilassa ja mikäli ehdotuksesi kolmansista maista tulevien siirtolaisten päästämisestä jatkuvana hallitsemattomana virtana Eurooppaan toteutuu, hajaannus kasvaa entisestään. Etkö mukamas näe sitä, että Euroopan hajaannus on positiivinen funktio kyseisten siirtolaisten määrästä?

Ja tämä Venäjä-argumenttisi...Jos oletetaan sinun olevan oikeassa siinä, että Euroopan hajaannus työntää Suomen Venäjän vasalliksi, niin miksi haluat tämän tapahtuvan sadantuhannen siirtolaisen aiheuttaman sisäisen sekasorron kera?

Itsemurhan tekemiseen riittää yksi tapa; aseesta ja köydestä jompikumpi on tarpeeton.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #33

"Matti hyvä, turvapaikkajärjestelmämme räikeän hyväksikäytön estäminen ei ole perustuslakimme vastaista eikä mikään kansainvälinen sopimus velvoita meitä hyväksymään sitä."

Ei niin, mutta Teemu ehdotteli että turvapaikanhakijat teljettäisiin vuosiksi vastaanottokeskuksiin ja tuo on YK:n ihmisoikeussopimuksen vastaista, joten se ei käy. Pitää keksiä jotain muuta.

"Toiseksi, unioni on jo tälläkin hetkellä hajaannuksen tilassa"

Ja sille asialle pitäisi jotain tehdä koska hajaannus johtaa Venäjän vallan alle alistumiseen. Kautta historian imperiumeja on rakennettu niin, että aiheutetaan tai hyödynnetään hajaannusta millä alistetaan vaikutusvallan alle tai valloitetaan suoraan.

Venäjän pyrkimykset on edesauttaa sitä hajaannusta joten se linja on Venäjämyönteistä.

"Etkö mukamas näe sitä, että Euroopan hajaannus on positiivinen funktio kyseisten siirtolaisten määrästä?"

Euroopan hajaannus on vain Venäjän etu.

"Ja tämä Venäjä-argumenttisi...Jos oletetaan sinun olevan oikeassa siinä, että Euroopan hajaannus työntää Suomen Venäjän vasalliksi, niin miksi haluat tämän tapahtuvan sadantuhannen siirtolaisen aiheuttaman sisäisen sekasorron kera?"

En halua sitä. Tällä hetkellä parasta olisi saada rajat kiinni siellä päin unionia missä rajat vuotaa (mikä tarkoittanee miljardien tunkemista sinne johonkin etelään). Mutta se maahanmuuttovirta mikä eurooppaan pääsee, pitäisi myös jakaa kuormaa tasaisesti unionin maiden kesken että nuo eteläiset osat ei romahda. Meidän etu olisi olla yhtenäisenä mukana muiden unionin maiden kanssa, minimoiden omat vahingot.

Meidän ei kannata missään nimessä ottaa enempää maahanmuuttajia mitä muut unionin maat, mutta jos jotain maahanmuuttoa tulee, se ei toimi että muut unionin maat maksaa viulut. Se johtaisi eripuraan ja lisäksi me kaikki eletään samoilla lainatuilla euroilla joten meidän talous on aika pitkälti sen varassa, että eletään muiden unionin maiden mukana.

Ainoastaan se on varmaa, että tekee mitä tahansa päätöstä niin joka tapauksessa meillä elintaso laskee. Se on täysin väistämätöntä ja se tapahtuu vaikka ei olisi yhtään pakolaista.

Jos pakolaiset on niin iso juttu niin voidaan myös antautua, että liitytään takaisin osaksi äiti-Venäjää vähemmistökansana mistä lähdettiinkin niin kyllä Putin ne rajat turvaa sitten ja Mersujen tilalle vaihtuu Ladat.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #13

"On YK:n ihmisoikeussopimuksen vastaista pitää vankeudessa jossain keskitysleirissä"

Minkälaisessa vankeudessa nämä pakolaiset ovat UNCHOR:n leireillä?
Ja eikös EU juuri suunnitellut tällaisia "leirejä" Välimeren seudulle?

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen Vastaus kommenttiin #13

"On YK:n ihmisoikeussopimuksen vastaista pitää vankeudessa jossain keskitysleirissä, joten ei käy."

Mikään sopimus ei kiellä toteuttamasta Tanskan mallia ja sijoittamasta varsinkin tilastollisesti vaarallista turvapaikanhakijaryhmää johonkin saareen missä he saavat ylläpidon. Halla-aholla oli hyvä esitys - laitetaan leirille josta pääsee pois koska tahansa mihin tahansa, paitsi Suomeen.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Hauskempaa on tämä kun persuehdokkailla ei ole esittää mitään mitä asialle pitää tehdä."

Perussuomalaiset ovat ainoina esittäneet toimivia keinoja näiden ikävien tapausten vähentämiseksi tai jopa poistamiseksi.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #8

No ei ole tähänkään mennessä mitään kelvollista näkynyt.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto Vastaus kommenttiin #14

Mikä olisi sitten oma ehdotuksesi?

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #56

1. EU:n rajojen tukkiminen siellä etelässä nyt ensisijaisesti.
2. Kriminaalien ja oikeudettomien heittäminen pois mutta prosessia pitäisi parantaa että ei tule ylilyöntejä.
3. Unionin maiden kanssa neuvottelua niin, että ollaan mukana jakamassa kuormaa mutta niin että minimoidaan vahingot, ei missään nimessä oteta tänne enempää mitä muut.
4. Uskonnonharjoittamiseen ja politiikkaan pykäliä mitkä hillitsevät fundamentalismia, koska Suomi on haavoittuvainen niille ja luonnollisesti tänne muuttavat voivat vaikuttaa järjestelmän heikkouksien kautta.
5. Jokin minua asiaan perehtyneempi voisi tutkia miten saisi maahantulijoita suosittua juridisesti kelvollisella tavalla, että tulijat sopivat paremmin meidän demografiaan. Suomi tosiasiassa hyötyisi jos tänne muuttaisi hedelmällisessä iässä olevia naisia koska meillä on niin paljon enemmän miehiä. Ennen vanhaan kun ylimääräiset miehet tapettiin sodissa tai laitettiin rakentamaan muureja, pyramideja tai katedraaleja mutta nykyään ei. Karvaiset lapset meidän jo olemassa olevien yksinäisten miesten sekaan eivät oikein hyödytä.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #66

"miten saisi maahantulijoita suosittua juridisesti kelvollisella tavalla, että tulijat sopivat paremmin meidän demografiaan."

Miten suosimalla saa aikaan parempaa, kun suosiminen on kiellettyä juuri sen takia, että se ei saa aikaan parempaa?
Toisaalta mitä suosiminen auttaa, jos he eivät halua sopia meidän maailmaan...

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #70

"Miten suosimalla saa aikaan parempaa, kun suosiminen on kiellettyä juuri sen takia, että se ei saa aikaan parempaa?"

Sehän se ongelma on kun sukupuolen mukaan temppua ei saa tehdä mutta me tosiasiassa hyötyisimme jos tänne tulisi naisia. Harmit tulevat nuorista naisettomista ja toimettomista miehistä, näissä ilmenee se yhteiskunnan epävakautta ja turvattomuutta tuova elementti.

Siihen ei tarvitse edes turvapaikan hakijoita, on meillä ihan omasta takaa.

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen Vastaus kommenttiin #66

"Uskonnonharjoittamiseen ja politiikkaan pykäliä mitkä hillitsevät fundamentalismia..."

Sorry, mutta Suomen perustuslaki takaa uskonnonvapauden. Muslimeilla joko on tai ei ole oikeutta harjoittaa vapaasti uskontoaan. Fundamentalismi on uskonnon harjoittamista aidoimmillaan, eikä sitä Suomen perustuslain mukaan siis voi rajoittaa.

Kokonaan toinen asia on se, että Suomi rikkoo jo nyt perustuslakinsa uskonnonvapauspykälää, kieltämällä muslimeilta mm. vaimon hakkaamisen ja vääräuskoisten naisten raiskaamisen, vääräuskoisten pettämisen, valehtelun ja monet muut Koraanin oikeuttamat teot.

Käyttäjän TeemuTorssonen kuva
Teemu Torssonen

" Edelleenkin jotkut kieltävät syy-seuraus yhteyden ja syyttelevät, leimaavat ja painostavat niitä jotka nostavat epäkohtia esille, vaikka ongelmat ovat konkretisoituneet."

Sanoisin että vahvistit hypoteesini....

ps. en ole ehdokkaana

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

>.....kaduillamme kulkee joukkoja etsimässä uhreja.....

ooo

Siellä Jyväskylässäkö? Niistä pitää heti ilmoittaa poliisille.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Hienoa, että tällainen uudenlainen avaus tulee persuilta, emme olekaan saaneet juuri lukea tästä aiheesta ennen.

Toivotaan, että nyt kansa herää ja ymmärtää, että persut ovat ainoa puolue, joka voi pelastaa meidät lähestyvältä tuholta.

Olemme vain muutaman askeleen päässä lopullisesta tuhosta, ja kansa ei toreilla ja turuilla juuri puhukaan muusta kuin turvapaikanhakijoista.

Nuo toiset puoluet jaksavat jauhaa jostain taloudesta, sotesta ja työttömyydestä, ne eivät ole sallaisia aiheita, jotka kansaa kiinnostavat.

Tämä aihe on niin tärkeä, että voimme selvästi odottaa persuille yli 50% kannatusta, sillä kansa ei voi olla väärässä.

Tommi Mäkinen

Ritala toi sun hassuttelu varmaan naurattaa niitä tuhansia naisia keitä mamut on pahoinpidellyt/raiskannut/ahdistellut. Samanlaista muka-hauskaa niinkuin se hesarin hassuttelujuttu Malmööstä jossa joku nainen kirjoitteli ja kuvas siellä keskellä päivää että ihmeellistä minä selvisin hengissä tästä kauheasta paikasta.

Oikee niiko heilutellaan keskisormea raiskatuille ja hakatuille ja tapetuille..

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Pitäisikö turvallisuuden puolesta pelkääville perussuomalaisille tehdä joku oma aidattu työleiri missä ovat omasta vapaasta tahdostaan turvassa?

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #19

Kannatetaan ehdotustasi. Sellainenhan jo on olemassa.
Suomi on hyvä alue sellaiseksi leiriksi jossa nämä turvallisuudestaan huolissaan olevat suomalaiset ,muutkin kuin perussuomalaiset, saavat elää. Se vaan taitaa olla jo pilattu. Työleirihän tämä kyllä on ja täällä on monet ihan vapaasta tahdostaan. Sitten täällä näkyy olevan sellaisiakin joille tämä ei oikein kelpaa vaan haluavat hirveesti muuttaa tätä ja tehdä tästä jotain muuta.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #21

"Sellainenhan jo on olemassa. Suomi on hyvä alue sellaiseksi leiriksi jossa nämä turvallisuudestaan huolissaan olevat suomalaiset ,muutkin kuin perussuomalaiset, saavat elää."

Se oli se alue mihin tulee pakolaisia, ja tarvittaisiin joku vapaaehtoinen vankeus näille ketkä pelkää. Perussuomalaisille ainakin.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #24

Miksi perussuomalaiset pitäisi vangita? Suomi nimenomaan on sellainen alue jossa jokaisen tulisi saada tuntea olonsa turvalliseksi, myös perussuomalaisten, pakolaisten tulosta huolimatta.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #83

Turvallisuuden takia ehdotettu sellaista. Mutta se olisi toki vapaaehtoinen työleiri minne voi mennä turvaan.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #84

Meillähän on Suomen kokoinen työleiri jossa olosuhteet pitäisi saada sellaisiksi että jokainen tuntisi olonsa turvalliseksi, myös ne perussuomalaiset. En ymmärrä miten olisi mahdollista tehdä vapaaehtoinenkaan työleiri perussuomalaisille kun sellaista ei ole saanut edes ehdottaa lainvastaisesti eli valheellisin perustein Suomeen tuleville pakolaisiksi itseään väittäville jotka eivät suostu kaikkien oikeusasteiden kielteisten päätöstenkään jälkeen lähtemään. He jos ketkään tuntevat olonsa turvattomiksi ja suorastaan väittävät vihreitten puheitten mukaan poliisin heitä kolhivan.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Tommi Mäkinen,
ovatko Persut oikeasti huolissaan naisten turvallisuudesta? Siis ihan oikeastiko?

Kuinka paljon naurattaa niitä satoja tuhansia suomalaisnaisia, joita suomalaiset ovat pahoinpidelleet, raiskanneet ja ahdistelleet. Suomalaisille ahdistelijoillehan ei saa edes sanoa "ei", ainakaan jos persuilta kysymme. MeToo-kampanjaahan vastustivat monen blogistin voimin.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #40

"ovatko Persut oikeasti huolissaan naisten turvallisuudesta? Siis ihan oikeastiko?"

Onhan noita suomalaisia raiskaajia kuvineen julkaistu siellä "vaihtoehtomediassa", vaikka valtamediassa tätä ei ole harrastettu. Eli voisiko sanoa, että valtamedia ei ole huolissaan naisten turvallisuudesta?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #42

Suomen uutisissa? Vai mihin persuihin liittyvää vaihtoehtomediaa tarkoitat?

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #43

Tiedät kyllä missä. Siellä, joka syytteessä on. Ei suoraan persuihin liity.. ja lisäksi Hommafoorumilla aikoinaan paljonkin noita julkaistiin. Enpä olekaan pitkään aikaan siellä käynyt. Ja muitakin vaihtoehtomedioita löytyy, jotka ovat näitä julkaisseet.

Mutta pointti oli se, että on näitä vaihtoehtomedioita, joissa näitä suomalaisia raiskaajia ja pedofiilejä kyllä tuodaan esiin.
Ja koska se syyllisten uutisointi on vähän kyseenalaiseksi nykyään todettu, ei siihen voi kukaan suoraan kannattajaksi ryhtyä.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #44

Eli suomeksi:

K: "Ovatko persut huolissaan naisten turvallisuudesta?"
V: "Onhan raiskaajien kuvia julkaistu MV-lehdessä."

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #47

Ehkä moni persu pitää näitä vaihtoehtomedioita omina suosikkeinaan?
Mikäs se yks oli se pedofiilien metsästäjä, joka myös julkaisi suomalaisten pedojen kuvia? Jos sekin oli persujen suosima?
Et vain huomannut..

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #40

Jos Halla-aho ei ole muuttanut mieltään, eivät taida olla:
"Olen kirjoittanut aika ajoin kollektiivisen syyllisyyskäsityksen ongelmista. Silti minun on vaikea olla tuntematta kollektiivista närkästystä naisia kohtaan, ensinnäkin siitä, minkä he (ja muutama miespuolinen hännystelijä) antavat tapahtua tälle yhteiskunnalle ja itselleen, ja toiseksi siitä, että jokaisen joukkoraiskauksen ja muun naisiin kohdistuvan väkivallanteon jälkeen tiedostava naisväki syyllistää minua, suomalaista miestä, siitä, että suomalaiset naiset tuntevat turvattomuutta. Kollektiivisessa närkästyksessäni huomaan välillä, että minun on vaikea tuntea aitoa sympatiaa näiden rikosten uhreja kohtaan. Tunnen houkutusta ajatella, että naiset saavat sitä, mitä pyytävät.

Yritän kuitenkin olla ajattelematta näin. Koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin Virtanen, Biaudet ja Filatov. Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan."
http://www.halla-aho.com/scripta/monikulttuurisuus...

"Kuten tiedetään, Vihreät Naiset, pääsihteerinsä Sirpa Hertellin ja puheenjohtajansa Heli Järvisen suulla, harkitsevat rikosilmoituksen tekemistä. Kirjoitukseni Monikulttuurisuus ja nainen kahden vuoden takaa kuulemma yllyttää rikoksiin (raiskauksiin).

Ajattelin ensin, ettei maksa vaivaa kommentoida asiaa. Minua ei ole siteerattu väärin, seison sanomisteni takana, eikä Vihreiden Naistenkaan moottorina todennäköisesti ole aito väärinkäsitys sanomisteni sisällöstä vaan vaalivoittoni kirvoittama paniikki ja paha tahto. Minut pitäisi saada jostakin kiikkiin, ja kun mitään oikeaa asiaa ei löydy, joudutaan takertumaan älyttömyyksiin.
- - -"
http://www.halla-aho.com/scripta/kommentti_raiskau...

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto Vastaus kommenttiin #40

Mutqun suomalaisetkin raiskaavat...

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #58

Raiskausten määrä ei mihinkään muutu, vaikka yhtään ulkomaalaissyntyistä ei olisi Suomessa. Suomessa joka vuosi tapahtuu yli tuhat väkivaltaista seksuaalista tekoa, ahdistelua tai raiskausta. Vaikka ulkomaalaistaustaisten teot poistetaan, edelleen tapahtuu yli tuhat väkivaltaisen seksuaalisen ahdistelun tai raiskauksen tekoa.

Älä anna suomalaisten teoille synninpäästöä. Jos raiskausten määrää halutaan oikeasti vähentää, pitäisi suomalaisten omalle raiskaus ja ahdistelukulttuurille tehdä jotain.

Käyttäjän artonikkola kuva
Arto Nikkola Vastaus kommenttiin #67

Jos ulkomaalaiset raiskaajat poistetaan Suomesta niin varmasti raiskausten määrä vähenee. Älä anna ulkomaalaisten teoille synninpäästöä. Jos raiskausten määrää halutaan oikeasti vähentää, pitäisi tietynmaalaisten omalle raiskaus- ja ahdistelukulttuurille tehdä jotain.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #68

Nikkola, raiskausten ja ahdistelurikosten määrä Suomessa on pysynyt monta vuotta vähän yli tuhannessa vuosittaisessa tapauksessa. Maahanmuuttajien lisääntyminen ei ole muuttanut määrää merkittävästi.

Minä en anna synninpäästöä kenellekään. Raiskausrikollisuus ei vähene merkittävästi, jos yhteiskunta keskittyy ulkomaalaispolitiikkaan. Rikollisuus vähenee, kun keskitymme raiskaajiin ja ahdistelijoihin.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #81

"Maahanmuuttajien lisääntyminen ei ole muuttanut määrää merkittävästi."

Ulkomaalais(taustais)ten tekemät raiskaukset on tainneet lisääntyä aika paljon? Samaan aikaan kai sitten suomalaisten osalta ne on vähentyneet, jos kerran summa on aiempien vuosien kaltainen?

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #88

Onhan se mahdollista ainakin jossain määrin. Pitkällä aikavälillä kantaväestön riehuminen on tosiaankin vähentynyt selvästi.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #67

Sanoisin että jos epävakaassa ympäristössä kasvaneita ihmisiä tulee tänne paljon, se voi lisätä kyllä jonkin verran väkivallan määrää muodossa tai toisessa.

Se vaan että näistä huudellaan hurjasti enemmän jossain höpömedioissa.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #40

"MeToo-kampanjaahan vastustivat monen blogistin voimin."

En tiedä vastustiko sitä ja kuka, mutta arvostelua se ainakin ansaitsi. Arvostelijoina oli monia muitakin, ei vain perussuomalaisia ;)
Mm. Pirkko Saisio, Brigitte Bardot,..

120db lienee paljon "aidompi" metoo.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Tämä juttu on paksua puuroa jopa persujen mittarilla.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Petterin "lakipartiokin" paikalla...
Jättiä sitten miehen yksin lentämään viikko sitten ja aamulla tulitte potkimaan savuvavia raunioita varmaan ajatellen "mitä hel¥ettiä täällä on tapahtunut"...

Tommi Mäkinen

Suurin osa porukasta tulee Irakista, ja ""Krp:n analyysissä kävi ilmi, että tuhatta Suomessa oleskelevaa Irakin kansalaista kohden oli 12,9 seksuaalirikosepäilyä. Tuhatta Suomen kansalaista kohden vastaava luku oli 0,3."

Pysähdytään hetkeksi tähän kohtaan. Mikäli luvut kuvaavat todellista tilannetta, on irakilaisen aiheuttama raiskausriski nykyisin noin 43-kertainen verrattuna suomalaiseen."

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2017/05/n...

Elikkäs 1,29% eli joka 77. iraki epäiltynä seksuaalirikoksista. Näitä notkuu pitkin maata ties kuinka paljon, ja mikäs kiirus heillä on poistua kun vasemmisto ja vihreät sai heille ilmaiset yksityislääkäripalvelut, toimeentulotuet, HSL:n liput jnejne.

Ja yks mielenkiintoinen homma, että feministeille mamumujen törkee yliedustus raiskauksissa ei ole pieninkään ongelma. Sitä kysyttiin Naisasialiitto Unionilita kymmeniä kertoja ja viimein kun Katju Aro vastasi niin haukkui suomalaiset miehet! :D

"Lisäksi on huomattava, että vuoden 2012 jälkeen on moni irakilainen ja muu ulkomaiden kansalainen muuttunut Suomen kansalaiseksi, joten heidän tekemänsä raiskaukset luetaan nykyisin suomalaisten tekemiksi. Se alentaa Irakin kansalaisten suhteellista osuutta raiskaajista, mutta ei heidän tekemänsä seksuaalisen väkivallan määrää.

* * *

Eilinen uutinen kertoi myös, että "suuri suhteellinen luku (10,9) oli myös esimerkiksi afganistanilaisilla, mutta heitä on Suomessa paljon irakilaisia vähemmän. Kolmanneksi suurin suhteellinen luku (8,8) oli Turkin kansalaisilla". Nämä luvut tarkoittavat, että afgaanien raiskausriski on 36-kertainen ja turkkilaisten 29-kertainen verrattuna Suomen kansalaisiin."

Tasa-arvoihmisille/feministeille ei pieninkään ongelma. Sieltä ei suomalainen nainen apua/tukea saa..

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Onko tietoa siitä, kuinka moni hylkäävä turvapaikkapäätöksen saanut on tullut palautuksen jälkeen tapetuksi? Tämä kysymys tuli mieleen lähinnä siksi, että samat tahot, joiden mielestä on väärin leimata esimerkiksi irakilaisiua raiskaajiksi, julistavat innolla, että Irakiin palautus on varma kuolemantuomio. Olisi siis kiintoisaa tietää kumpi riski on suurempi, sekö, että irakilainen osoittautuu raiskaajaksi vai se, että hänet pian palautuksen jälkeen tapetaan.

Tommi Mäkinen

Aika rauhallinen paikka vissiin kun isikset häädetty? 1 Kuolemaan johtanut palautus-tapaus tulee mieleen vs. satoja satoja raiskauksia, pahoinpitelyjä ja tappoja. Naiset maksaa kovaa hintaa tästä kun leikitään ylihyvää ihmistä ja haalitaan kaikki tänne, suurin osa turhaan tulee eikä niistäkään haluta luopua..

Tommi Mäkinen

Mä oon joskus funtsinut että miten lähelle pitää mamun raiskauksen tulla että feministi siihin reagoisi jotenkin? Jos oma tytär raiskataan? (en tod. toivo, pää kii idiootit) Oliko se Ruotsissa se yksi tapaus missä mamuttajafeministin tytär raiskattiin ja äiti oikeudessa valehteli/puolusti mamua ettei joutuisi karkoitetuksi? Suomessa feministit huutaa kadulla että ennemmin joutuu mamun raiskaamaksi kuin joltai "äärioikeistolaiselta" saa apua.
Onhan näitä suomessakin käynyt monta että kantis-äiti ei ole muka huomannut kun turkkilainen/afrikkalainen isi raiskannut omia tyttöjä/poikia vuosikausia eikä muka äiti ole huomannut vaikka lapset aivan mustelmillakin.

Monikulttuurisuus-unelmointia on aiheuttanut suunnattomat määrät kärsimystä lapsille ja naisille, ja jänskä että just feministejä eli naisasia-naisia, naisten puolustajia se ei kiinnosta pätkääkään. :D

Tää on jotenki niin sairasta nää raiskaajat ja feministit..

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #75

Tuli vielä mieleen se taannoinen tapaus jenkeistä kun joku pahoinpiteli 91v-meksiloispapan. RASMUS-ryhmän feministit nostivat todella massiivisen someraivon/pöyristelyn että tekijä pitäis suunnilleen tuomita kuolemaan ilman oikeudenkäyntiä. Noh, melki heti perään paljastui että tekijä tummaihoinen nainen, someraivo loppui kuin seinään :D Kävivätepäilee poliisia että mitens näin nopeasti löytyi muka tekijä vaikka oli jo siis kuvakin missä iso tumma nainen tiiliskivi kädessä. Viimisinen vielä joku yritti että ehkä s-i-t-t-e-n-k-i-n oli joku hyvä syy miksi piti hakata melki satavuotias ukko tiilellä :D k
ohdasta 1:59:15 tämä perataan aika hyvin
https://youtu.be/ujb4UyUK2Ug?t=1h59m15s

Eli feministien maailmassa jos uhriarvo on korkeampi kuin valkoisen naisen, tekoa ei tuomita mitenkään. Valkoiset miehet alimpana, meidät saa haukkua ja tuomita ilman syytäkin eikä tarvii pelätä mitään syytteitä..

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos
    «tuhatta Suomessa oleskelevaa Irakin kansalaista kohden oli 12,9 seksuaalirikosepäilyä ... Elikkäs 1,29% eli joka 77. iraki epäiltynä seksuaalirikoksista.»

Väärin laskettu. Samalla irakilaisella voi olla useampi rikosepäily, jolloin todellinen määrä on pienempi.

Lisäksi:

  • Oleskelunsa aikana epäiltyjä on epäilemättä sitten vielä suurempi osa kuin vuotuinen lukema.
  • Kaikki rikokset eivät tule esiin lainkaan.
  • Epäilty on syytön kunnes toisin todistetaan, joten epäilyt eivät välttämättä kerro suoraan syyllisyyksistä. Suomessa on ollut lukuisia näkyviä tapauksia, joissa nainen on syyttänyt ulkomaalaista raiskauksesta, vaikka sellaista ei ole tapahtunut.

Merkittävä luku on siten jotain muuta, mutta epäilemättä pienehkö prosentti. Hyvin suuri prosentti on siis syyttömiä mihinkään.

Ajatteletko nyt jotain sellaista, että ne selkeä enemmistö irakilaisia, joita ei olla epäilty mistään, olisivat jos eivät rikosoikeudellisessa niin edes jossain vastuussa maanmiestensä rikoksista? Oletko sinä jossain vastuussa muiden lahtelaisten tekemistä rikoksista tai varsinkaan rikosepäilyistä?

Toni Rintala

Hassua, että media uutisoi epäillyistä kuvan ottaneen kameran olevan Musiikkiopiston seinässä. Syy virheeseen lienee rikoskomisario Lylykankaan virheellinen lausunto.

Epäillyt ovat poliisin mukaan kulkeneet myös poliisitalon edestä, jossa kamerat ovat paljon lähempänä tietä. Mutta miksi niitä poliisitalon kuvia ei ole julkaistu? Kun poliisi kuitenkin kertoo poliisitalon kamerassa heidän näkyneen..

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Parempia kuvia ei tietenkään julkaista kun joku saattaa tunnistaa ne tekijät.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Kovin hiljaista on raiskausrintamalla ollut. Ehkä nyt kun kelit viilenevät niin mamut jaksavat taas riehua kaduilla.

On luultavaa että maahanmuuttajat tekevät rikoksia koska vanhempien ote omista kakaroista on höllentynyt. Ehkä olisi paikallaan myös mamuvanhempien rankaiseminen. Koko perhe voidaan karkoittaa ja jos ovat Suomen kansalaisuutta hakemassa niin raiskaus riittää sen hylkäämiseksi. Kansalaisuuden menettäminen voisi olla hyvä ja oikeudenmukainen tuomio.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Pitääkö blogisti meitä suvaitsevaisia tyhmänä, tottakai jokainen terveellä järjellä varustettu ymmärtää, että mikäli maahamme tulee 30.000 pakolaista siitä syntyy ongelmia, aivan samoin kun syntyi, kun suomalaisten maaltamuutto kaupungien lähiöihin voimistui. Suomalaisina voimme olla kyllä ylpeitä siitä, että olemme kuitenkin voiton puolella, kantasuomalainen kun tappaa toisen kantasuomalaisen, kuten viime aikoina olemme tiedostusvälineistä saanut lukea ja kuulla, enemmissä määrin kuin mamu kantasuomalaista. Ja vielä, eniten suomalaisia raiskaa suomalainen mies ja eniten pedofiliaan syyllistyy suomalainen ja valitettavasti se on suomalainen mies.

Toni Rintala

"mikäli maahamme tulee 30.000 pakolaista siitä syntyy ongelmia"

Mutta nyt onkin tullut 30.000 ei-pakolaista. Sehän se ongelma juuri on. Pakolaisia tullut samaan aikaan vain n. 10.000.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Juu, suurin ongelma onkin paluumuuttajissa!

Käyttäjän ArmasAallontie kuva
Jari Partala

Jos otetaan maahanmuuttotaustaiset ja suhteessa heidän tekemät seksuaalirikokset, niin asia on päivänselvä. Niihin prosentteihin on turha vetää muita. Tavat ja kulttuuri eivät muutu osoitetta vaihtamalla.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Jonkin verran pielessä.

Sellaiset "tavat ja kulttuuri" missä naisia raiskataan on melkoisen rankasti liioiteltua. Naurettavaa suorastaan.

Sen sijaan tiedetään tosiasiana, että kasvuympäristöllä on paljonkin väliä. Eli jos on kasvanut huomattavan väkivaltaisessa ympäristössä, eli on vaikka sodittu tai on rääkätty lapsena, se vaikuttaa paljon.

Eli tarkastelehan vähän sitä, että tuleeko ihminen alueelta missä on sodittu tai onko joku ranskan tai belgian entinen siirtomaa mikä paskottu siirtomaa isäntien toimesta. Näiden ja väkivallan/raiskausten välillä on yhtäläisyyttä.

Siinä on tietysti melkoisen iso kontrasti tänne suomeen kun täällä on eletty pitkään rauhan aikaa tuossa yksi sukupolvi lopetti myös lasten rääkkäämisen. Se on merkittävä syy siihen miksi täällä nyt on niin paljon täysipäisiä ihmisiä.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #28

"Naurettavaa suorastaan."

Joissakin maissa lapsille opetetaan, että naisella ei ole ihmisarvoa. Naura siinä sitten.

"Sen sijaan tiedetään tosiasiana, että kasvuympäristöllä on paljonkin väliä."

Tämähän se oli juuri. Kun kasvuympäristö on sellainen naisia alistava, niin mitä siitä seuraa?

Sotaisasta ympäristöstä on ennenkin tänne tultu. Silti muilla ei ole joukkoraiskaustapoja..

Vai ovatko suomalaiset sotalapset olleet joukkoraiskaajia Ruotsissa? Tosin heille on tainnu ne suurimmat traumat tulla siellä Ruotsin hoitokodeissa ;)

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #30

"Vai ovatko suomalaiset sotalapset olleet joukkoraiskaajia Ruotsissa?"

Ennemminkin voit tarkastella Suomen väkivaltatilastoja. Kyllä nimittäin lähti aika selvään laskuun kun sotien jälkeinen sukupolvi ei enää rääkännyt lapsia ja vielä 80-luvullakin tapahtui hurjasti enemmän murhia kuin nyt.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Yksilön kohdalla raiskaus on raiskaus, olkoon tekijän etninen tausta mikä tahansa. Persut omilla ulostuloillaan, syyllistäen vain ja ainoastaan maahanmuuttajia raiskauksista haluaa häivyttää sen tosiasian, että suurin osa raiskauksiin ja pedofiliaan syyllistyy suomalainen mies.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #29

"syyllistäen vain ja ainoastaan maahanmuuttajia raiskauksista"

Tämähän ei pidä lainkaan paikkansa.

"suurin osa raiskauksiin ja pedofiliaan syyllistyy suomalainen mies"

Koko ajan se muiden osuus kasvaa. Odotammeko kunnes suomalainen mies on vähemmistössä tässäkin?

Käyttäjän RistoNikander kuva
Risto Nikander

Toni Rintala. Leimadiko poliisi heidät. Ehkä todella olivat ulkomaalasia!!! Vai olivatko suomalaisia ja puhuivat "outoa kieltä" johtaakseen harhaan tutkijoita?!?
Olisi kyllä ollut paikallaan kertoa myös ihonväri ja mahdollinen tukan kikkaruus.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

"Vai olivatko suomalaisia ja puhuivat "outoa kieltä" johtaakseen harhaan tutkijoita?!?"

Raumalaisia ?

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Näiden jatkuvien raiskausuutisten johdosta olisi ehkä syytä tutustua Suomen vanhimpaan asiakirjaan. Se on kuningas Birgerin suojelukirje Karjalan naisille, joka täytti 700 vuotta 1.10.2016. Nykymenossa eivät alaikäiset tytötkään enää tunnu olevan turvassa. Kahden tyttären isänä on aiheellista kysyä: Mihin tämä maa on oikein menossa?

https://fi.wikipedia.org/wiki/Naisrauha#/media/Fil...

Käsitykseni mukaan tätä ongelmaa ulkomaalaisten osalta ei ratkaista opastamalla tulijat maan tavoille. Tulijat tuovat tullessaan oman lähtömaansa tavat, jonka tilasto osoittaa. Suomi-neidolle tehtiin tällä hövelillä ja naivistisella maahanmuuttopolitiikalla suuren luokan karhunpalvelus.
Esitän tutustumista Ruotsin valtakunnan vuoden 1734 lakiin ja siinä Pahategon Caaren. Silloin suomalainen oli paremmassa turvassa jopa vieraan vallan alaisena, kun Suomi kuului Itämeren provinssina Ruotsiin.
XXII. Lucu. Waimowäen-rauhasta.

http://agricolaverkko.fi/vintti/julkaisut/julkaisu...

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Jakakaa tämä video Politiikoille ja varsinkin Naisille. Naisissa on voimaa, kun ne yhdistyvät.

We remember every raped absued, and murdered and forgotten girl. We will put them in your mind.
https://youtu.be/RJxU8iiyOS0

anita frisk

Syvä ja masentunut huokaus. Aina kun näitä raiskausblogeja tulee, niin yleensä kaikki kommentoijat ovat miehiä - kuten tässäkin. Kiihotutaan puolesta tai vastaan, kun kuvitellaan että raiskauksella on jotain tekemistä seksin kanssa. Tiedoksi te miehet: ei ole. Raiskaus on pelkkää väkivaltaa ja alistamista, ei mitään muuta.

Miksi on niin ihmeellistä, että väkivaltaisista ja naista alistavista kulttuureista tulijat ovat yliedustettuina raiskaustilastoissa? Sehän on täysin itsestäänselvää. "Kun kissa näkee lihanpalan, se ottaa sen" sanoi imaami. Mitähän sanoisi pastori?

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Tämänkin blogin ongelmaksi muodostuu se, että vasta-argumentit pyrkivät vähättelemään tapahtunutta.

Tuskin kukaan kuitenkaan voi väittää, että joukkoraiskaukset eivät olisi seurausta nuorten maahanmuuttajamiesten väkivaltaisesta naistemme kohtelusta.

Toni Rintala

"Tuskin kukaan kuitenkaan voi väittää, että joukkoraiskaukset eivät olisi seurausta nuorten maahanmuuttajamiesten väkivaltaisesta naistemme kohtelusta."

Voisiko yhtään epäselvemmin kirjoittaa..

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Ongelmien ratkaisuun ei oikeasti Suomenkaan poliitikoilla ole oikeasti mitään omakohtaista tuntumaa. Useimmat ikävyydet kun tapahtuvat nimittäin siellä, missä poliitikkoja ei näy. Ao. luimuilijat asuvat nimittäin ihan eri alueilla, kuin missä ongelmat esiintyvät, veikkaan.

Naapurissa, Ruotsissa vaikeilla poliisien nimeämillä ongelma-alueilla asuu alle 1 % rigsdags ehdokkaista.

Jalat tulevasti ilmassa haahuilu ja etäkurkistelu näkynee kyllä poliitikkojen puheissa ja päätöksissä. Etänä ja nurkan takaa on niin kiva viisastella ja vilkutella.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/54-av-5585-riks...

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Kuinka meillä Suomessa voi olla näin rassistinen poliisi:

"– Epäiltyjen tavoittaminen olisi äärimmäisen tärkeää, sillä tällainen tapaus heikentää Hyvinkään katuturvallisuutta."

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/hyvinka...

Ihan kuin kestat olisivat jottain Odinin sotureita. Lietsovatten perusteetonta pelkoa ihmisten mieliin.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kumma kun kansa ei ymmärrä, että persut ovat suomalaisen naisen pelastus, muuten tuho uhkaa.

Galluppien mukaan kansa ei oikein jaa tätä persujen suurta huolta, onkohan taas kyseessä joku valtamedian valetoiminta?

Luulisi varsinkin naisten isolla joukolla kannattavan persuja, sillä hehän ovat nimenomaan naisten asialla.

Kysykää vaikka Hakkaraiselta

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Mitä haluat kysyä Hakkaraiselta? Itse asiassa toivoisin, että jokaisen seksuaalirikoksen tekijän tekosia reviteltäisiin viikko tolkulla lehtien palstoilla, naamakuvineen. Ehkä se vähentäisi sikailua.

On MUNATONTA (tulkitse tuo ihan miten haluat) aliarvioida, vähätellä, selitellä joukkoraiskausta! Jotkut pitää näitä sikoja edelleen raukkamaisimpina rikollisina. Petteri sen sijaan nauraa uhreille ja heidän kärsimyksilleen, koska Persut.

Ai ei saa keskustella asiasta? Onko tämäkin jo uutta hyväksyttävää käytöstä, josta pitäisi erityisesti naisena ollaan kiitollinen, koska tekijät ovat tuoneet kansainvälisyyttä keskuuteemme?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tätäkään blogia ei olisi kirjoitettu, jos raiskaavat olisivat valkoihoisia kantasuomalaisia, joiden tekemillä raiskauksilla ei ole merkitystä persuille.

Uhreille en naura, mutta kaksinaismoralisteille persuille nauran aina.

Jatkakaa linjallanne kun se tuo tyydytystä, kukaan ei teitä kyllä enää ota tosissaan.

Munat on kivoja, mutta mustamakkara vasta onkin maukasta.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #65

Raiskauksilla ei ole merkitystä? Tuo kertoo sinusta kaiken. Mielestäni makkaran värillä ei ole väliä, sinulle sillä tuntuu olevan.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #65

"Tätäkään blogia ei olisi kirjoitettu, jos raiskaavat olisivat valkoihoisia kantasuomalaisia, joiden tekemillä raiskauksilla ei ole merkitystä persuille."

Jos ois kantiksia niin feministit kirkuisi kurkku suorana taukoamatta, joka hesarissa ois aukeaman juttu mikä saa suomalaiset raiskaamaan. Ei tarviis persujen puuttuakkaan kun olisi muutenkin kansallinen hätätila. Mutta kun raiskaajat ovat mamuja joita feministit ja kaikki vasurit vihreät tasa-arvoihmiset tänne haluaa loputtomasti, järkyttävä ongelma vaietaan unholaan ja teeskennellään ettei mitää pahaa tapahdu.

"joiden tekemillä raiskauksilla ei ole merkitystä persuille"
Sä oot kyllä ihan vitun retardi :D Ei sillä raiskaajan ihonvärillä ole persuille eikä muillekkaan mitään väliä, sulle tuntuu olevan trolli..

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #73

Rauhoitus nyt. Persuna olisin tunnetuista syistä ihan hiljaa näistä asioista.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #74

Minun pitää naisena, persuna olla hiljaa raiskauksista?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Onko tämäkin jo uutta hyväksyttävää käytöstä, josta pitäisi erityisesti naisena ollaan kiitollinen, koska tekijät ovat tuoneet kansainvälisyyttä keskuuteemme?"

Niinhän nämä petterit julistaa, impivaaraan ei ole paluuta, turvattomuus on nykyaikaa.

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Saksassakin, lenkkeilystä on tullut naisille kaikkein vaarallisin urheilulaji...

https://youtu.be/RJxU8iiyOS0

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Ihan mielenkiinnosta kysyn näiltä jotka sanovat että kyllä se Suuomalainenkin raiskaa..

Kuinka paljon Suomalaiset syyllistyvät näihin JOUKKO raiskauksiin?

Vai onko tämä JOUKKO raiskaus vain joidenkin ryhmien erikois ala?

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Kyllähän suomalaisetkin joukkoraiskaavat. Yleensä se tapahtuu sekä uhrin, että tekijöiden ollessa päissään jossain bileissä tai festarien leirinnässä. Kaikki uhrit eivät tee ilmoitusta poliisille leimautumisen pelosta.

Eiköhän yksittäis- ja joukkoraiskaus ole tuttu joka kulttuurissa. Moottorina siinä on ihminen, jonka sytytys sillä hetkellä pahasti pätkii. Ja joukossa tyhmyys vielä tiivistyy.

Liitetään loppuun Länsiväylän uutinen vuodelta 2013, siis pari vuotta aiemmin, kuin tapahtui se "suuri kansainvaellus".

https://www.lansivayla.fi/artikkeli/136924-terapeu...

Toni Rintala

"Liitetään loppuun Länsiväylän uutinen vuodelta 2013"

Tuossa ei kyllä puhuttu mitään, että nimenomaan suomalaisetkin joukkoraiskaa. Puhuttiin vain nuorista.

Meillä oli paljon vastatulleita nuoria jo 2013. Turvapaikanhakijoitakin tuli yli 3200 tuona vuonna. Ja 2012 tuli myös yli 3100.

Uutisessa kerrotaankin, että tapaukset ovat olleet yleistymään päin: "Ilmiö on kasvanut hänen mukaansa nopeasti."

- Suunnilleen samaan tahtiin tulijoiden määränkin kasvaessa?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Linkkaamastasi artikkelista vuodelta 2013:

’ Ylipäätään joukkoraiskaukset ovat poliisin näkökulmasta hyvin harvinaisia, kertoo tutkinnanjohtaja Jyri Hiltunen väkivaltarikosyksiköstä.”

Siis vuonna 2013.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

"Kyllähän suomalaisetkin joukkoraiskaavat. Yleensä se tapahtuu sekä uhrin, että tekijöiden ollessa päissään jossain bileissä tai festarien leirinnässä. Kaikki uhrit eivät tee ilmoitusta poliisille leimautumisen pelosta."

Tämä on totta, ja sillekkin pitäisi tehdä jotain..

Mamut kulkevat joukolla etsien sopivaa uhria, vieläpä suunnitellen ja selvästä päästä..
Mitähän pöllöä he keksisivätkään jos alkavat vielä juomaan viinaa??

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Usein ihmettelen, että miten kyse on jostain "avusta" kun Suomi on osallinen noiden maiden kurjuuteen vain käyttämällä hyväksi globaalitalouden sotabensaa.

Eihän kyse ole siis avusta, vaan rehellisestä ja suoraselkäisestä vastuusta: omista teoistaan.

Monetkaan, eivät haluaisi ottaa vastuuta elämäntavastamme ja siten keksitään iskulauseita kuten "rajat kiinni".

Se on varmasti ruusuinen maailmankuva, kun aina kaikki ongelmat voidaan sysätä jonkun vähemmistön niskaan. Itse ei tarvitse siis kantaa vastuuta, omasta elämästään kun voidaan keksiä syntipukki.

Mietin vain, että jos rajat laitetaan kiinni niin mistä Suomi tuottaa edes bensansa itse?

Saatika nyt aluksi edes ruoan. Koskas te "isänmaalliset perussuomalaiset, meinaatte sitten edes teoriassa selittää, miten ne rajat laitetaan kiinni ja miten täällä selvitään?

Tai, ellei sitten vain ole tarkoitus, vainota vähemmistöjä eikä oikeasti puhua asioista, vaan huudella nyt jotain iskulauseita kansankiihotuksen lomassa.

"Suomen valkuaisomavaraisuus täydennysvalkuaisen osalta on vain 15 %.

Suomeen tuotiin vuonna 2013 lähes 200 miljoonan euron arvosta soijaa, rypsiä ja rapsia.

Merkittävin osa menee rehukäyttöön.

Valkuaisomavaraisuudella tarkoitetaan sitä, kuinka paljon Suomessa tarvittavasta valkuaisesta on kotimaista alkuperää. "

https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/1430...

Toni Rintala

"jos rajat laitetaan kiinni niin mistä Suomi tuottaa edes bensansa itse?"

Kuvitteletko tosiaan, että rajoja kiinni vaativat haluavat rajat niin kiinni, ettei linnut pääse lentämällä pois eikä auringonvalo paista enää maahan?

Suomalaiset ovat vähemmistö maailmassa. Paljon pienempi vähemmistö, kuin ne ihmiset joilta rajat halutaan kiinni laittaa.

Rajat kiinni tarkoittaa samaa, mitä Ranska tekee Italian rajallaan. Tehnyt jo muutaman vuoden.
https://yle.fi/uutiset/3-10277674

Taitaa Ranska tehdä samaa jo Espanjankin rajalla.

Suomi on oikeastaan ainoa EU-maa, joka ei ole rajojaan valvonut viime vuosina, kuin pienen hetken Putinin ja Trumpin vierailun takia.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Se on varmasti ruusuinen maailmankuva, kun aina kaikki ongelmat voidaan sysätä jonkun vähemmistön niskaan."

Varmaan näin olisi jos näin olisi. Haittamaahanmuuton salliminen on täysin suomalaisten poliitikkojen vika ja muut ongelmat taas havaitaan ja ratkotaan kukin erikseen. Tuo on populismia nähdä ongelmat suomalaisen veronmaksajan syynä.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Tämä olisi hauska vitsi, ellei maassamme olisi niin paljon ihmisiä, jotka olisivat valmiita laittamaan kaikki muslimit uuniin tuollaisilla tekosyillä.

Taas kerran kehotan itse kutakin katsomaan natsi-Saksan propagandaelokuvan "Ikuinen Juutalainen" vuodelta 1940 ja miettimään yhtäläisyyksiä omaan aikaamme:

The Eternal Jew

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

saksan äärioikeisto islamistien tuella on taas valmis käynnistämään uunit,,melkein voi haistaa kalmanhaju tänne asti !

Toimituksen poiminnat