TeemuTorssonen

Supo varoittaa vankilasta vapautuvista terroristeista

  • (Kuva: kalhh)
    (Kuva: kalhh)

Yle uutisoi eilen Supon varoituksista. Jo pelkästään Länsi-Euroopan vankiloista on vapautumassa 200 terroristia. Useiden radikalisoituminen on vain vahvistunut vankilassa. Vankilaolosuhteet myös voivat radikalisoida ne, jotka ennen eivät omanneet terroristisia tendensseja. 

 

Terroristikiihottajia, eli Ylen jutussa korrektisti mainittuja ”mentoreita” operoi siellä sun täällä. Itse olen kyllä tottunut puhumaan mentoreista lähinnä oppisopimuskoulutuksissa ja vastaavissa, en terroristirekrytoijien yhteydessä.

 

 

Supo seuraa tällä hetkellä 370 kohdehenkilöä ja järjestäytynyt rikollisuus hankkii riveihinsä maahanmuuttajia, laittomia maassaolijoita ja terroristitaustaisia. On vain ajan kysymys että Suomessakin nähdään väkivaltaisia ja raakoja maahanmuuttajajengejä ja -rikollisjärjestöjä. Tällaiset ovat ilmiö jo Ruotsissa.

 

Meillä oli jo yksi terroristi-isku Turussa. Seuraavat iskut ja muut epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan ja islamisaation uhrit ovat jo näköpiirissä.

 

Tämä kehitys on pysäytettävä ja turvallisuus palautettava järkevöittämällä maahanmuuttopolitiikkaa ja pysäyttämällä islamisaatio!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Onko perussuomalainen vihdoin ymmärtämässä, ettei vankilaan laitto ole ratkaisu. Päinvastoin, vankilassa pikkurikollisestakin tulee ammattilainen tai siis ei ole tieteellistä näyttöä, että pidemmät ja kovemmat vankeusrangaistukset sinänsä vähentäisivät rikollisuutta yhteiskunnassa.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Enpä tiedä perussuomalaisista, mutta ymmärrätkö sinä, että terrorismirikosten kohdalla erityisestävyyden merkitys korostuu aivan toisella tavalla kuin mainitsemiesi pikkurikollisten.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

jep.

ne tulisi eristää loppuelämäkseen. Ja ulos ei saisi päästää

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

Onko tieteellistä näyttöä siitä, että lyhyet rangaistukset, tai rankaisemattomuus/vankilattomuus vähentäisivät rikollisuutta?

Ihan sillä kysyn, että mistähän mahtaa johtua, että rikolliset, jotka saavat kymmenien rikosten yhdistetyistä tuomioista ehdollisia tuomioita, jatkavat kuitenkin pääsääntöisesti rikollista elämäntapaansa, vaikka rangaistukset esim Suomessa, ovat äärimmäisen lieviä?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Kyllä lievien rangaistusten vaikutuksesta on positiivista näyttöä. Norjassa uusintarikollisuusprosentti on äärimmäisen alhainen ja rangaistukset lieviä. Suomikaan ei pärjää tilastoissa huonosti. Suomessa alkoholi valitettavasti liittyy nimenomaan väkivaltarikollisuuteen.

Olisin varovaisempi terrorismirikollisuuden suhteen. Sitä ei tunneta erityisen hyvin.

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #8

Kukaan ei ole kuitenkaan koskaan törmännyt siihen mystiseen rikolliseen, joka lievien rangaistusten ansiosta olisi lopettanut uransa.
Lievät rangaistukset tehoavat ehkä tavallisiin ihmisiin, jotka hairahtuvat kerran, mutta elämäntaparosvoja ne eivät hillitse ollenkaan.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #13

Ja tuo väitteesi perustuu pitkään uraasi vankeinhoidon parissa vai kaltereiden toisella puolella?

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #16

Pitkään uraan juuri tuon asiakaskunnan kanssa.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #17

Olet ollut huono ammatissasi, vai?

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #18

Se on aivan toisten arvioitavissa.

Käyttäjän Yhteiskuntajutustelija kuva
Janne Koski

Singaporessa ja Japanissa rangaistukset ovat ankaria, mutta kummassakaan ei ole rikollisuus räjähtänyt käsiin. Päinvastoin, Singaporen ja Japanin rikostilastot ovat maailman matalimpia. Eikä kumpikaan ole mikään Pohjois-Korea- tai Saudi-Arabia-klooni. Sen paremmin Singaporessa kuin Japanissakaan ei ole valtavaa vankileirien merta eikä kummassakaan katkota päitä, käsiä tai jalkoja rangaistukseksi.

Japanissa vangit joutuvat istumaan lattialla suurimman osan päivästä alle 10 neliön selleissä ja vankilaan joutuneiden lähiomaisilla on tapana katkoa välit vangittuun ikuisiksi ajoiksi säästyäkseen kasvojenmenetykseltä. Vanki usein lopulta tekee sen, mitä niin moni muukin japanilainen, eli itsemurhan.

Singapore ei paljoa esittelyjä kaipaa. Varsinkin rikoksentekijöiden takamusten kepittäminen sekä heidän nimiensä ja kasvojensa julkaiseminen tiedotusvälineissä on tehokas pelote, josta muidenkin maiden pitäisi ottaa oppia.

Long Live to Singapore!

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #14

Opettele englantia ennen kuin kirjoitat sitä.

Käyttäjän TeemuTorssonen kuva
Teemu Torssonen

Jiri Nieminen mihin sitten rikolliset laitetaan jos ei vankiloihin? Kyllä siinä kuinka vankilaolosuhteet järjestetään, on vaikutusta esim. islamistiseen radikalisoitumiseen.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Minusta ainakin lievät rangaistukset toimivat aika hyvin. Jussi Halla-ahokin sai vain sakkoja ja hän ei enää ole jatkanut samojen rikosten tiellä.

Tero Ala-Tuuhonen

Laittomasti maassa olevat henkilöt tulee kerätä välittömästi palautuskeskukseen, jossa henkilö motivoituu vapaaehtoiseksi palaajaksi. Vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaistaustaiset ihmiset tulee lähtökohtaisesti karkoittaa - ei missään nimessä päästää vapaasi liikkumaan yhteiskunnassamme - ei edes rangaistuksen kärsittyään. Suomalaisten vastuulla ei ole huolehtia muukalaisista. Niin kauan kuin me huolehdimme heistä, heitä tunkee tänne elämään meidän työn hedelmillä. Vain typerät toimivat näin leväperäisesti, kuin Suomi nyt toimii. Eurooppa on täynnä esimerkkejä, joista sokeimmankin tulisi käsittää miten tässä käy, jos vain hyssytellään ongelmia ja annetaan haittamaahanmuuton rehottaa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Uusi tiedustelulaki tulee kyttäämään suomalaisia ja jättää terroristit rauhaan.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Jotkut valtiot vahtii rajojaan jotta terroristit ei kävele sisään ihan vapaasti. Tänne niitä on oikein kutsuttu.

Käyttäjän andreas kuva
Andreas Pyy

Suomi ei tosiaan ota terrorismin uhkaa erityisen vakavissaan. Maailman vaikutusvaltaisin terroristijohtaja ja sotarikollinen Barack Obama oli juuri puhumassa Suomessa eikä se näyttänyt pahemmin häiritsevän suomalaisia. Tuokin oli jälleen yksi todiste siitä että ketkä tahansa terroristit voivat vapaasti kävellä Suomeen ja pitää vieläpä puheita. Suomi tietty jatkaa tämän kyseisen tyrannin tapaamisella pitkäaikaisia perinteitä; mieleen tulee mm. myös erään Hitlerin vierailu aikoinaan Suomessa.

Käyttäjän TimoHietanen kuva
Timo Hietanen

Kaiken liberaalisuuden ja koko maailman sosiaalitoimiston osaamisella
Suomen hallitus voisi tarjota näille vapautuville moniosaajille päivä-
hoitopaikat ja eheytymiseen ohjaavaa hellää psykiatrista hoitoa veron-
maksajien piikkiin. Eikös täällä jo lusi omastakin takaa koraanin
mennen-tullen osaavia ja sisäistäneitä rauhan rakentajia ?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Kiitos Supolle varoituksen sanoista, mutta tarkemmat ohjeet henkeni säilyttämiseksi minulta on jäänyt huomaamatta.

Mistä ne on luettavissa ?

Toimituksen poiminnat