TeemuTorssonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Että seksuaalinen ahdistelu ei kuulu kulttuuriimme?

Kouri ja ahdistele, kirkkaimman kruunun saat

Jos Teuvo Hakkarainen olisi homo, muslimi tai mustaihoinen, häntä olisi hyvin helppo yrmiä jos hän sekoilisi kännissä pitkin ja poikin.

Asia kuitattaisiin "no nää X nyt tiedetään" ja hänen tekemisiään ei juuri harjattaisi erään puolueen piirissä.

 

Mutta koska hän on mm. hetero, sahuriyrittäjä ja taustaltaan kristitty, häntä tulee ymmärtää ja paijata. Teuvo on meidän miehiä, olisi se akka voinut puolustautua jos olisi halunnut, kaikki nyt viinaa ovat juoneet jne.

Hyväksyykö Laura Huhtasaari Hakkaraisen sekoilut, entä Halla-aho?

Mielenkiinnolla odottelen Presidentti ehdokas Huhtasaaren kommentteja sekä puoluejohtaja Halla-ahon kantaa Teuvo Hakkaraisen sekoiluille.

Moinen sekoilu on todella tuomittavaa. Mutta toisaalta se kai edustaa perussuomalaista maailmankuvaa.

Eduskunnan turvallisuus pomon kanta on selkeä. Hakkarainen pitää saada teoistaan tilille.

Muistaakseni eduskunnassa on juuri käyty keskustetua seksuaalisesta häirinnästä, joka on vakava ilmiö Suomessa myös. Eikä se aina johdu mamuista, niinkuin eräs puolue haluaa antaa ymmärtää. 

Kevät tulee – hameet lyhenevät!

(”Kirmaavat kuin vasikat kevätpaisuntaa” – vanha sanonta Etelä-Pohjanmaan Alavudelta. Myös ihmisen mieli kirkastuu, paljas pinta ruskettuu ja iloisuus näkyy läntisenä elämänmuotona, suotuisuuden esittelynä. Saa mielellään katsoa, ei tuijottaa, mutta ei kuitenkaan koskea kuin vasta luvan jälkeen!… [jatkuu lopussa] …

 

Seksuaalinen ahdistelu / häirintä puhuttaa

Seksuaalisen häirinnän käsitettä ei tainnut olla suurten ikäluokkien käydessä koulua. Sellaiseksi luetaan  tarkoituksellista, ei-toivottua, yksipuolista seksuaalisväritteistä käyttäytymistä tai sukupuoleen perustuvaa syrjintää. Se voi olla fyysistä koskettelua tai puhetta, jonka kohde tuntee vastenmieliseksi.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä