TeemuTorssonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Media rasismi

Kuka saa harrastaa etnistä profilointia?

Ruskeat tytöt -median päätoimittaja Koko Hubara listasi 21.3.2019 pääkirjoituksessaan eduskuntavaalien "ruskeita" ehdokkaita. Hubara kritisoi eduskunnan kokoonpanon valkoista homogeenisyyttä ja tarjoaa ratkaisuksi ”ruskeiden" kansanedustajaehdokkaiden äänestämistä.

Perussuomalaisten rooli

Persuilla on yksi ja vain yksi rooli politiikassa. Ikävä kyllä he näyttävät olevan liian tyhmiä tajuamaan sitä roolia ja siksi tuomitsevat itsensä ikuiseksi oppositiopuolueeksi. Se rooli on olla talousoikeiston apupuolue maan palauttamisessa kehitysmaaksi.

 

Median valta paisunut?

Media kutsuu koolle mielenosoituksia, vaikuttaa poliittisiin päättäjiin, myös poliisiin. Onko väärin väittää, että median toiminnasta on tullut poliittinen mahti, joka käyttää perinteiseen merkitykseensä nähden suhteettoman suurta valtaa meidän yhteiskunnassa? 4:s valtiomahti,  vai 4:s hallinnonhaara, jolla poliittinen valta pysyy käsissä, ja kansalaisten mahdollisuutta muodostaa mielipide maailman tapahtumista on ratkaisevasti heikennetty? Jos näin on, miten se suhteutetaan demokratiaan?  Onko vapaa mielipiteenmuodostus enää sallittua tai edes mahdollista?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä