TeemuTorssonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Poikkeustila

Maailmaan pitäisi julistaa heti hätätila

Ilmastonmuutos voidaan ehkä torjua, jos miljoonat ihmiset ajautuvat mukaan kansanliikkeeseen, joka on täysin ehdoton toimissaan ja päämäärässään. Orjuuskin lakkautettiin osaltaan juuri yleisen mielipiteen ja kansanliikkeen avulla. Orjia omistaville tahoille maksettiin korvauksia menetetystä "omaisuudesta". Orjat korvattiin fossiilisilla polttoaineilla. Nyttemmin niiden käytöstä on todettu aiheutuvan merkittävää uhkaa koko ihmiskunnalle. Siten voisi ajatella ratkaisun piilevän siinä, että fossiiliset polttoaineet jätetään väistämättömän edessä käyttämättä pakkokeinoin.

Raiskausepidemia vallannut Suomen

Miksi media ei nostanut Oulun ja muitakin raiskaustapauksia esille proaktiivisesti?

Maahanmuuttokriitikot kelpaavat kuolemaan

 

Suomen maanpuolustus nojaa reserviläisarmeijaan ja tällainen maanpuolustusratkaisu on nähty toimivaksi kun otetaan huomioon Suomen maanpuolustukselliset olosuhteen. Vahva maanpuolustus vaatii vahvan aatteen ja yhteenkuuluvuuden tunteen. Kun valtio ja yhteiskunta koetaan omaksi ja isänmaaksi, sitä tahdotaan myös puolustaa.

Saksa aloittaa rajatarkastukset - junaliikenne Itävallasta katkolla

Saksa on päättänyt erota väliaikaisesti vapaan liikkuvuuden takaavasta Schengenin sopimuksesta ja aloittanut rajatarkastukset Itävallan ja Saksan välisellä rajalla. Rajatarkastuksista ilmoitti tänään maan sisäministeri Thomas de Maiziere Berliniissä pitämässään tiedotustilaisuudessa. Myös junaliikenne Saksan ja Itävallan välillä on pysäytetty. Syynä poikkeustoimiin on viime viikkoina kärjistynyt pakolaiskriisi. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä