TeemuTorssonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Seksuaalietiikka

Trumpin privaatit asiat eivät ole hyvä syy skandaloinnille

Tommi Paalanen otti blogissaan kantaa Trumpia ympäröivään seksikohuun. En itse pidä Trumpista enkä valtaosasta siitä miten hän seksuaalisuuttaan ilmituo. Siitä huolimatta olen Paalasen kanssa samaa mieltä kun hän asettuu tässä Trumpin puolelle ; Paalanen kirjoitti "Donald Trump on saanut paljon parjausta vahvistamattomien seksiväitteiden vuoksi. Häntä pilkataan kiinnostuksesta pissaleikkeihin, joita myös kultaisiksi suihkuiksi kutsutaan.

Avioliittokirja osuu ajan hermoon

Niilo ja Päivi Räsäsen uusi kirja Avioliitto (Uusi Tie 2016) on ollut huomion polttopisteessä useassa valtamediassa. Pelkästään Uuden Suomen sivustoilla on muutaman päivän aikana julkaistu ainakin viisi blogia, jotka on kokonaan omistettu tälle kirjalle. Jokin tässä kirjassa siis osuu suoraan ajan hermoon.

Kristuksen pyhin mysteeri

Kristinuskoon liittyy käsitys ihmisestä holistisena olentona. Ihminen on luotu Jumalan kuvaksi eli eheyteen ja kokonaisuuteen pyrkiväksi. Ihminen on rationaalisessa mielessä psykofyysinen olento, jolle on armonlahjana suotu sydän, jolla hän kokee ja tuntee, järki, jolla hän varjelee itseään ja muita sekä ruumis, joka auttaa häntä tunnistamaan rajallisuutensa Maan päällä. Nämä osa-alueet, tai hengellisemmin ilmaistuna ulottuvuudet- ovat jatkuvassa kooperaatiossa keskenään.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä