TeemuTorssonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Terrorismin uhka

Miksi uhkataso on vain ”kohonnut”, kun Temppeliaukiolle kohdistuu terroriuhka?

Suojelupoliisi antoi viikko sitten 14.6.2017 uuden terrorismin uhkaa koskevan arvion. Suojelupoliisin päällikön Antti Pelttarin mukaan ”aiempaa vakavampia terrorismiin kytkeytyviä suunnitelmia ja hankkeita on Suomessa”.

Teille, jotka itseänne kansanedustajiksi kutsutte

 

Teiltä ei ole voinut jäädä huomaamatta, että keskelle Helsinkiä on ilmestynyt LAITTOMASTI maassa oleskelevien, vihaisten ja vaarallisten maahantunkeutujien leiri. Vieläpä marsalkka Mannerheimin patsaan eteen. Mahtaa marsalkkaparalla olla kiirettä kääntyillessään haudassaan. Puhumattakaan kaikista Suomen sankarivainajista.

Sotkeutuuko Suomi terrorismikierteeseen?

 … ovatko Yhdysvaltojen erikoistaistelujoukot jo Syyriassa – ISIS -järjestön valtaaman Raqqan vapautustaisteluissa ~ http://www.hs.fi/ulkomaat/a1464240118372 - entä meidän mukanaolo USA' n rinnalla kouluttamassa taisteluoppia kurdeille Irakissa - isisl

Kotiterroristit ja viranomaisten voimattomuus

Iltalehti uutisoi tänä aamuna, että Suomessa oleskelee kolme kovan luokan terroristia, jotka oletettavasti kuuluvat terroristisolujen johtohenkilöihin. He ovat saapuneet Suomeen ns. susina lampaiden vaatteissa eli turvapaikanhakijoina. Kaikki kolme saivat kielteisen turvapaikkapäätöksen, mutta valittivat siitä. Ilmeisesti tästä syystä viranomaiset eivät ole voineet poistaa heitä maasta, vaikka näin haluaisivat. 

 

Frontex varoitti EU:ta

Frontex varoitti radikalisoituneiden islamistien mahdollisuudesta soluttautua siirtolaisvirtaan jo 18kk sitten. Virastolla ei kuitenkaan ollut mahdollisuutta tarkistaa pakolaisten ja siirtolaisten tietoja tietokannasta, koska se oli EU:lla ja vain sillä oli mahdollisuus siihen. Mutta EU ei saanut tätä aikaiseksi ennenkuin vasta viime perjantaina, ja mahdollisuus saada tämä käytäntöön kaikissa maissa kestää vähintään viikkoja tai kenties kuukausia, viranomaisten mukaan. -Euroopassa on jo kysytty, onko se liian myöhään.

Suvaitseva tarkoittaa lievästi rakastunutta ihmistä

Ihminen ei tule ikinä hyväksymään tasaista hyvinvoinnin jakoa. Juuri siksi väkivalta tulee kiihtymään tulevaisuudessa luonnonvarojen ehtyessä. Jatkuva talouskasvu saattaa tappaa meidät kaikki, mutta ihmiset eivät halua kuulla siitä mitään. Tietenkin yöllä on pimeää ja kylmää. Pahantahtoiset terroristit hiipivät vähäisessä öisessä keinovalossa karmeita ajatuksia toteuttaen, sillä päivällä auringonvalo paljastaisi heidän rujot piirteensä ja aikomuksensa heti kaikelle kansalle.

Vaikeita asioita, joihin totuudenmukaisia vastauksia kaivataan

 

Miksi venäläinen kone tippui Siinaissa? Järkevää selitystä tuskin saadaan 
tutkijoiden kommentoimana tai venäläisten ilmoittamana. Venäläiset eivät halua 
ilmoittaa vaikka todeksi todettaisiin, että terroristit (ISIS) tiputti heidän siviilikoneensa.

Mutta matkailu tuolla alueella tulee vähenemään. Lentoyhtiöt, jotka edes jollain tavalla
haluavat toimia kyseisellä alueella tulevat entistä tarkemmin valitsemaan ne kentät mistä toimitaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä